Vad jag syftar på i rubriken är att det känns lite osäkert att möta Boga just nu när man får höra att det är slagsmål och bråk på deras egna lagfester och träningar. Det är inte annat än att vi gubbar här i Köping blir lite rädda för dagens ungdomar och dess fasoner. Jag menar själva drack vi typ Coca Cola och sjöng karaoke på vår senaste fest.

Sjukstuga i KIS inför mötet med seriens mest övertända publik och ett 20-tal adrenalinpumpande grabbar. Det kunde varit ett bättre läge inför fight, helt klart.

Jonas, ”Stellan” och ”Gurra” missar definitivt matchen, ”Jurfa” testar trots att han är hängig, Robin K har varit krasslig och Tintin kommer till spel med trasig rygg. Det som känns positivt är att Arboga knappast blir av med favoritskapet inför mötet nu när det ser ut som det gör hos oss. Vi får se hur länge vi hänger med.

Läste att Boga jobbar hårt med analyser och matchgenomgångar inför matcherna. Hur man kommit fram till vilken game plan man ska ha mot oss skulle jag vilja veta med tanke på att vi inte själva vet vad vi har för idé när vi lirar.

Jag har ett par förhoppningar med denna lördageftermiddag:

  • Att vi gör så gott vi kan och försöker hänga med. Sist vi möttes var alla våra sjuka spelare med plus John Barck och Tommy Jonsson. Till och med då förlorade vi.
  • Att vi kommer helskinnade därifrån och att tredje perioden spelas i 20 minuter och noll sekunder.

/Alex