Då var säsongen över. En säsong som

började bra men slutade på ett helt 

annat sätt än vad vi önskade och ville. 

 

Det finns säkert flera av er som är frågande och besvikna på hur vi som lag presterat när det betytt som mest och de har vi full förståelse för.  Här finns det både ursäkter som spelartapp, poängtapp och tränarbyten men vi måste istället fundera och ta lärdom av riktiga orsaker och anledningar bokstavligen ge fan i att hitta fler ursäkter eller älta de som redan kommit upp hos vissa. Bygga ett lag med karaktär som drar åt samma håll borde vara fokus framöver. Det finns eldsjälar i föreningen och runt laget som jobbar hårt. Det gäller att hitta spelare som gör detsamma.

Till er som följt oss, varit på plats och stöttat oss, vi vill tacka från hela vårt hjärta och dessutom slänga med en ursäkt. Det som inte fick ske hände. Vi blev degraderade.

Mitt i allt det här måste vi ändå hitta en framtidstro. Arboga är en anrik förening som aldrig kommer lägga sig och dö. Det är mycket arbete framför oss men vi har sett exempel tidigare där man har fått bygga och börja om för att komma ut ännu starkare på andra sidan i framtiden.

 

IFK som förening, spelare och fans – aldrig, aldrig ger vi upp!