Inleder med att skryta. Västmanlands pojkar födda -02, som leds av undertecknad, är i semifinal i Distriktscupen efter  2-2 mot Gestrikland och vinst mot Stockholm med 1-0. KFF hade fyra spelare med i truppen som åkte till Bosön. På bilden ser ni, från vänster, Vilgot, Emil, undertecknad, Said och Elis.

Det är en speciell försäsong för klubbarna i KAK-området, iaf för klubbarna som vill träna fotboll och maxa fotbollsaktionerna under sin försäsong. Hittills har vi i KFF kunnat träna två pass med boll. På grund av dålig kommunikation mellan ansvariga i Arboga och oss i föreningen åkte vi med 20 spelare och 4 ledare till Arboga för att komma till insikt om att konstgräset är förvandlat till isbana. Det var bara att vända hem till ”Idrottsstaden Köping”. Bristen på tid för de som sköter om konstgräset i Kungsör och Arboga i kombination med detta magiska vinterväder gör att planerna är i för dåligt skick. Vi håller tummarna för plusgrader under de närmaste dagarna och att den planerade renoveringen av Krillans konstgräs innebär en uppvärmd konstgräsplan.

Vädret har inte kunnat stoppa oss. Vi har inte legat på latsidan, iaf inte alla. Nån spelare vilar sig i form fortfarande. Måndagar innebär som vanligt ”Stureträning”. Med världskända övningar som Borsov, Gabriella, Jesus och Paulo Roberto ser friidrottstränaren Sture till att hålla oss skadefria under 2019. På torsdagar har vi bytt ut fotbollsplanen mot en boxningsring. Ett stort tack till BK Köping och instruktörerna som tar hand om oss. Nedan kan ni se en del av matchen mellan Piff och Puff, Shadi och Abdiboqor. Jag såg inte hela matchen men enligt rapporter så slog den sistnämnde sönder Shadi och vann överlägset. Betyder det här att de inte kan spela på samma kant resten av året?

27483BE6-B39B-489F-89CD-323A23F78DFE

Annars är allt lugnt. Träningsmatcherna drar snart igång. Första matchen spelas i Örebro den 17/2 mot Scandinavian FC som den gångna säsongen åkte ur division 3 tillsammans med Arboga Södra. Hoppas på ett isfritt konstgräs och ett riktigt tufft motstånd.

/Armin