Oftast ser ni oss bara i full munderingen eller med tillrättalagt hår i någon intervju.

Här nedan kommer jag idag att lämna lite info kring spelarna i laget. Kan vara rolig

fakta både på och utanför planen.

 

#1 Daniel Eriksson: Värmlänning som noga poängterar att han hejar på Gnaget. En av de första och sista från hallen varje dag.

#3 Martin Vaakanainen: Är tillsammans med #1 en av de som spenderar mest tid i hallen. På dagarna är han PT vilket han får mycket gliringar för då många ifrågasätter tiden han lägger ner. En hård men rättvis kille både på och utanför planen.

#4 Albin Johansson: SHL-spelaren! En kille som är extremt noga med allt han gör vilket har gett resultat. Har spenderat många timmar den sista tiden på bilande, bussande och flyg med tanke på laget han har representerat.

#5 William Wirtoft: äkta norrlänning som kan blixtra till på isen. Han är inte lagets starkaste lysande stjärna på matchuppvämningen. Tar ett tag att vakna till kanske? Leker hockeyproffs på dagarna och bor hos släktingar.

#7 Alexander Hellgren : svårt att skriva om sig själv i tredjeperson. Möjligtvis lite narcissistisk då jag tar på mig det här ansvaret och skriver för Arboga i mitt namn.

#8 Simon Sandström: har inte alla knivar i kökslådan, inte alla kossor i hagen. Hissen går inte alltid hela vägen upp. Trots det så är han en av de snällaste i laget. Skjuter dessutom hårdast skulle jag vilja påstå. 

#9 Daniel Backman: pratat inte i mun på någon annan så att säga. En rejäl bit som jobbar hårt på isen. Utmärkte sig sist som en prickskytt i matchen mot Köping.

#10 Mathias Linnarud: Vart ska man börja? Hörs mest. Gnäller mest. Skrattar mest. Lagets dribbler som har sjukt mycket hockey i sig. Har även han otur när han tänker ibland. 

#12 William Kaijser : Danderyds förlorade son, kom hit som en lite fisförnäm men snäll kille som var uppvuxen på gräddhyllan. Han har med tiden formats till en liten lantis och gillar nu vinkvällar, långa promenader och ha lite skit under naglarna. Har under säsongen fått prova på SHL-spel. Coolt!

#13 Wincent Blomdahl: Benen går i ett på honom. En viktig kugge för laget. Väldigt lättskrämd, det vet ni säkert om ifall ni följa oss på instagram.

#14 Gabriel Erkers: Defensiv gigant från plantskolan Björbo. Efter Händermark och Liss så måste han vara byns ansikte utåt för tillfället. Sträcker sig inte långt över havsnivån men ack så viktig för laget.

#15 Sebastian Bodini Shmitt: Relativt ny i laget. En härlig kille som har blivit ett bra tillskott rent sportsligt men också utanför. Är det någon som hamnar på bortaplan i Örebro en spelledigt helg så finns alltid soffan till hands hos ”Zamboni”

#17 Oscar Onsmar: Malmöpågen som med sitt rivig spel samt aviga dialekt har tagit hela Arboga med charm. Ryktet säger att han till och med har lyckats charma en tjej. Vi får se vad detta leder. Hur som vet vi att han alltid går att lita på både på och utanför planen.

# 18 Pontus Edman: Säger ungefär lika mycket som det står på vågen. Det vill säga sparsamt. En skicklig forward som alltid sätter laget i första hand. Knäcker extra som DJ ibland. Kan han vara ett namn för stadskällarns dansgolv???

# 21 Kevin Jågas Hansson: Han kom, han såg, han blev taxichaufför. En skridskostark spelare som skjutsar pensionärer på dagarna. Ni vet alltså vem ni ska ringa 02.30 efter en blöt kväll. OBS! Inte matchhelg!

# 22 Marcus Ejdergård: Kallas Glader då han är otroligt fokuserad och sammanbiten vid träning och match. Man vet inte om han är inne i sin bubbla eller om man ska åka på spö. Trots detta en snäll kille som så fort han får chansen surrar om allt möjligt. En stor bit som jobbar hårt på planen.

# 23 Oscar Frestadius: Fostrad i norr och foppaland. En tekniken och oslipad diamant som successivt växer in i hockeyettans kostym. Har lite strul med deadlines vad det gäller betalningar av böter etc.

# 25 Roman Semjonov: Måltjuv och lite småful på isen. Ser inte allt för världen ut på en uppvärmning men kan bjuda motståndarna på korv med bröd när det väl hettar till. Gillar fika, betting och att resa.

# 26 Jimmy Hellström: har en vass bössa och en felfri skridskoåkning. Sadlat om till back och rör sig likt Erik Karlsson på isen. Bor tyvärr i fiendeland men har trots det hjärtat på rätt plats.

# 27 Victor Colton: Kom in med spelfiness i laget lite senare än alla andra. Stockholmare som glider runt i fina bilar. Vill inget annat än att glida runt på dagarna men har tagit sitt förnuft och skaffat jobb. 

# 28 Anton Ekström: Här finns det mycket hockey att hämta. Avig spelare som bara väntar på att få sitt genombrott i hockeyettan. Fostrad i Arboga med några utflykter på annat håll. Lugn och sansad kille som sitter och snackar skit i ”surrhörnan”

# 29 Alexander Kovalonok: Kaptenen på skutan. Trots att han är äldst i laget är han mest vältränad. Sprutar in poäng och har en stor rutin på denna nivå. Knäcker extra med att uppfostra grannen Linnarud i omklädningsrummet. Har förmodligen mellansveriges största balkong. Etage kanske är ett bättre ord för ovan nämnda.

# 43 Lukas Klarström: Kallas även Snyggström. Passar kanske bättre i top model än på en hockeyplan. Just nu är han lite för bra på hockey för att satsa på något annat så vi är glada att ha honom i laget. Slår alla med hästlängder på fystesterna.

Veckans:

Snackis: Mjörnbergs intressanta inlägg om de ekonomiska aspekterna om det går ”för bra” för en liten klubb som Arboga till exempel.

Kingshit: Firma Linnarud och gänget i powerplay som fortsätter leverera. Henze kom in som en fin krydda de senaste matcherna.

Floskel: Sandström fortsätter leverera varje vecka. Måste snart micka honom kring en träning eller match så ni får ta del av den underhållningen.

Blunder: Skulle vilja utnämna mig själv där som brakade in i målet på träningen och åkte på en skada. Får helt enkelt slipa skridskorna bättre!

Sett och hört: att våra supporter har börjat planera för en viss bortamatch mot Grums i slutskedet av serien. Kul tycker vi!

Tips: behöver någon arbetskraft? Linnarud börjar bli trött på att var hockeyproffs på dagarna…