Här kommer en liten lektion i årskurs 7-kategorien som Bogagrabbarna kan studera en stund så slipper man gapa ”håll käften” och vara jättegriniga nästa gång Jimmy Bladh försöker dra ett vänskapligt skämt vid avbytarbåset:

Jag har alltid haft och kommer alltid att ha svårt att säga någonting bra om Arboga men tyvärr måste man inse att vi numera får vara nöjda över att komma hem från Vasahallen med en pinne. Laget kommer utan tvekan att komma topp 4 i år och vara en het kandidat till uppflyttning. Man har bollsäkra backar, superluriga forwards, målvakter som räddar bollar och en energi i laget som de flesta på den här nivån har det jobbigt med.

3-3 idag. Vi är riktigt nöjda över att vi fick till det försvarsspel vi pratat om under veckan där spelare som Samuel Karlsson och Henry Grönvall var riktiga giganter. Varje gång man läser något om KIS så handlar det om Normans och Jaskas poäng, vilket är att inte förstå någonting vad det hela handlar om. Vår innebandy bygger på stenhårt jobb och stort fokus på vår defensiv och sedan råkar det vara några gubbar som syns i protokollet lite oftare än andra. Åhlberg har också synts i protokollet för Kungsör på sistone men laget tar ändå inga poäng för att man inte är just ett lag. Så nä, idag hyllar vi dem som hyllas bör. Firma Grönberg, Grönvall, Karlsson, Andersson och Löfgren i andrafemman spelade till exempel 1-0 idag. Riktigt imponerande mot ett så piggt motstånd.

Nya tag på onsdag när vi tar emot Lillån hemma i KB. Det finns ju lite revansch att utkräva där med tanke på första matchen mot dem. Har ni inget för er får ni gärna titta förbi och kika på oss. Missa inte farmor Jaskas Tjeckieninspirerade mackor eller något annat smarrigt från vår välfyllda kiosk 🙂

Dags att riva av tredje perioden av Vancouver-Dallas innan man intar sängen. Fortsatt trevlig helg gott folk!

/Alex