Dygnet skulle behöva lite fler timmar för att man skulle ha tid att underhålla denna sida lite bättre. Vi bloggare på Magazin24 känns rätt så bortglömda i och med att man måste leta med ljus och lykta för att hitta oss på sajten, så det gör ju i ärlighetens namn inte att man blir övertänd på att skriva heller. Visserligen brukar det vara en del som läser inläggen och pratar om dem men det krävs ju att man riktar dynga till konkurrentföreningar omkring sig för att på så vis ge inläggen snackis-status.

Jag och Norman var med på listan över veckans fem heta idrottare i papperstidningen igen. Med detta vill jag inte på något sätt skryta utan snarare ta tillfället i akt att inofficiellt ta båda våra utmärkelser ifrån oss och ge dem till två killar som egentligen förtjänade att vara med:

  • Ilja Seborn. Utan hans matchvinnande insats mellan stolparna så hade vi åkt hem från skolådan i Tillberga med svansarna långt ner mellan benen.
  • Markus Salin. Gigant, bjässe, pådrivare och en kille som aldrig kommer att få några rubriker men som utan tvekan är en av seriens mest värdefulla spelare. Mitt i all poänghets från alla håll och kanter så är det hög tid att lyfta fram kapten Salin som i lördags var lika stabil som alltid och visade laget vägen till tre gnetiga poäng med sitt spel på egen planhalva.

Nu blir troligtvis tremålsskytten Max Eriksson ledsen och tar fram hundögonen för att han inte var omnämnd i detta sammanhang, så jag får väl nämna hans insats också för fridens skull. Hade listan haft en sjätte plats också så hade du varit där Macke.

Imponerande av Kungsör att besegra Arboga också. Inte så passande för oss att Robin Jensen och hans lagkamrater prickat formen nu när vi ska mötas hemma i KB. Det borde kunna bli en rätt het match då gästerna borde vara heltända på att försöka spela till sig nya poäng för att undvika negativt kval/nedflyttning medan vi skulle vara så gott som klara för kval uppåt om vi plockade en trepoängare. Jensens golvzorro, Laukkas luriga avslut, Miches spelsinne, , Rauhalas dragskott, Granaths målvaktsspel, finns massor med saker vi måste hålla koll på idag. Kom till Kabbe vid 11.45 så får ni se om vi har vad som krävs för att rubba Kenzas armé eller inte.

/Alex