Said Hassan Qabah född -02, mittback

Att starta en ”blogg” i syfte att kommunicera med supportrar, motståndarlag och alla fotbollsintresserade i KAK-området har diskuterats redan under förra säsongen. Det är min assisterande Björn Blomgren, som också råkar vara journalist och chefredaktör här på Magazin 24, som kläckte idén och nu är vi här. Tanken från min sida är att skriva ett par inlägg i månaden som kan handla om lite allt möjligt som har med sporten fotboll att göra men givetvis mest om Köping FF och våra matcher. Björn samt någon spelare kommer också att skriva. Viktigt att veta att inlägg publicerade här av mig är mina egna och speglar inte nödvändigtvis Köping FF´s inställning, strategi eller åsikter. 

Mellan den 15 november och den 15 december infaller frimånaden, vilket innebär att amatörspelare kan byta förening utan att föreningen man lämnar kan hindra detta. Det krävs dock en övergångshandling. Under frimånaden blir det många samtal med spelare som vi vill ha till KFF men även samtal med föreningar som är intresserade av våra spelare. Det har varit ett intensivt arbete med att bygga en slagkraftig trupp under frimånaden samtidigt som vi har byggt en starkare ledarstab för att vara redo för nästa steg när vi väl tar den.

Spelarna är nöjda med miljön vi byggt upp under förra året och samtliga spelare som vi ville behålla är kvar. Samtidigt har vi förstärkt truppen med en målvakt och tre utespelare. Mer om nyförvärven vid ett annat tillfälle. Även i år har vi en ung och utvecklingsbar trupp med några rutinerade spelare som ska stötta och vägleda. Jag tycker att vi på pappret ser starkare ut än förra året. 

På ledarsidan fortsätter Björn Blomgren att assistera mig. Dennis Andersson fortsätter också han med sina arbetsuppgifter som är att massera och ansvara för material. I år vill Dennis inte kallas för massör, han tycker att massageterapeut passar honom bättre. Ola Ström förstärker ledarstaben tillsammans med Thomas Bergström. Ola kommer att ansvara för material och Thomas kliver in som målvaktstränare. 

På tisdag nästa vecka börjar vi med försäsongsträning och vi har hela nio träningsmatcher inplanerade under försäsongen. =)

Vill ni ta en titt på vad vi håller på med så tränar vi enligt nedan:

Måndagar fys i Nyckelbergskolans bollhall kl. 17.30-19.00

Tisdagar fotboll på Arbogas konstgräs kl. 18.30-20.00

Torsdagar fotboll på Cantralvallen i Kungsör 19.30-21.00

Väl mött. Vi hörs.

/Armin Suljic, huvudtränare KFF