I detta nu blandar vi hård träning med en del ledighet och

en stor förväntan och längtan till att det sätter igång igen.

 

Under en vecka tid efter att serien var avslutad har vi varvat lite tyngre träning med att slipa på spelet så vi kommer väl förberedda till fortsättningsseriens start. Vi kommer börja på hemmaplan den 30/1 mot Malung. I år är det trippelmöte i vårserien så det blir fler matcher vilket är kul. Serien är kort och intensiv. Det gäller att vara på tå hela tiden.

Truppen är intakt. Ingen har lämnat och ingen har tillkommit. Vårt mål är givetvis att få spela vidare uppåt efter att vårserien är klar. Vi är samtidigt ödmjuka inför uppgiften. Många i laget har ändå erfarenhet av vårserien att det blir slutspelsmatcher hela tiden. När vi startar på 6 poäng så vet vi också att lag bakom oss kommer jaga och göra allt för att slå oss.

Det mentala kommer bli väldigt viktigt under de närmaste månaderna. Jag tror att några dagars ledigt med julmat kommer göra oss gott så vi kommer tillbaka laddade för att sätta igång igen i mellandagarna.

Vi ses i hallen framöver!

 

Veckans:

Snackis: Vilka leder egentligen totalen av vinster på träningar? Blåa eller gula femmorna?

Kingshit: Wirtoft som på något märkligt sätt alltid är sämst på uppvärmningsövningarna men alltid avslutar med några trollkonster när träningen lider mot sitt slut.

Blunder: folk som råkat boka upp sig på saker när det nalkas hårdträning…

Sett och hört: att det faktiskt är de blåa som leder tävlingarna på träningen!

Tips: in och läs reportaget om Johan Franzén på sportexpressen. Sorglig historia om problematik med hjärntrauman.