Det känns som att vi med våra hemmamatcher i division 2 slåss med kyrkans gudstjänst om att vara kommunens minst besökta återkommande aktivitet. Jag fattar att lördag 11.45 kanske inte är den bästa tiden eller att nivån och det sätt vi spelar på är skitlockande, men seriöst – 25 pers på läktaren när matchen började i lördags..??

Gissar att en annan faktor är att många fortfarande ser på oss som ett gäng idioter som ”förstör innebandyn i stan” för att vi överhuvudtaget existerar. Larv och trams men så är det nog tyvärr.

Hur som helst, nu på lördag är det 11.45 som gäller igen när vi tar emot Tillberga och vi kan garantera att vi kommer kämpa på väldigt hårt för att folk ska känna att den den lilla entrépengen på 40 spänn är väl spenderad deg.

Per Ols som vi mötte i lördags var inte att känna igen. Daniel Snickars, som har ett ständigt pussel med jobbtider för att ens kunna vara med på matcherna, kändes som vanligt farlig i offensivt område men i övrigt var det tunga PO man är van att möta som bortblåst. Vi ska inte ta ifrån oss själva att vi vann med 8-1 och gjorde en riktigt bra defensiv insats men jag hade i alla fall förberett mig på att det skulle bli en betydligt mer kämpig historia än vad det blev. Var övertygad om att PO skulle resa sig och börja klättra i tabellen innan helgen men nu känner jag mig osäker.

Glädjande start också för vårt division 4-lag som ligger på övre halvan i tabellen. Samtliga matcher har slutat med uddamålsseger eller uddamålsförlust hittills, så den som vill se spännande matcher bör leta sig ner till KB på söndag när laget tar emot Knäppmora klockan 17.30. I lördags blev det seger med 9-8 borta mot Surahammar där Jack Johansson avgjorde sent i den tredje perioden.

Vill också bara poängtera att kyrkans gudstjänst faktiskt är fin. Jag var där några dagar efter Nisses bortgång och jag tycker att den förtjänar mer besökare än vad den har. Så det var allt annat än ett hån mot kyrkan att jag jämförde vår låga publiksiffra med deras.

Kom och kolla på oss på lördag nu!

Avslutar med att lägga in den delen av tabellen som fick rum i en screenshot i mobilen. Rätt jämn serie om man säger så:

/Alex