Det var bättre förr tycker jag.

Gubbrock med tunga riff eller

sköna melodier på synthar.

Nu för tiden låter ju allt nästan likadant…

 

Det låter nästan som det är en medelålders man eller kvinna som har de åsikterna. Det stämmer inte, det är nämligen jag. Anledningen är nog att farsan min prackade på mig 60, 70 och 80-tals musik. Det är visserligen något jag är tacksam för idag.

Ett problem som dock uppstår här en en krock på den nutida musik av mainstreamform som spelas på radio etc. Nu ska jag inte kokettera för mycket. Det finns absolut skön pop och housemusik.

Jag får helt enkelt rätta in mig i ledet och spela musik som passar alla. Sanningen är nog att det sitter någon tjomme i omklädningsrummet och suktar efter lite gubbrock som på den gamla goda tiden och att det bara är mina fördomar och bekvämlighet som gör att mainstreamlistor rullar.

Som tur så gästspelar vissa ibland för lite omväxling. Dessutom har vi nyligen bytt platser så Kovalonok sitter närmast högtalarna. Det dunkas mycket hiphop från hans telefon och det skulle jag vilja påstå var en högoddsare. Trodde mer på Kalinka och balalajka.

Hockeyn då? Det är väl dessa två saker som är min passion i livet så då passar det väl bra att skriva några rader om det också. Spelledig i veckodagarna den här veckan så vi har hunnit med att blanda lite extra vila med hårdare träning. Nu ser vi fram emot match borta mot Malung på söndag.

 

Veckans:

Snackis: Det är oerhört jämt i serien. Alla slår alla och visst är det kul med en jämn serie?

Kingshit: Gula femman som dominerade totalt på tävlingarna på träningen i veckan. PS. Jag hade gul tröja.

Sett och hört: en viss person i laget har förändrat sin civilstatus på facebook. Kul för honom och hans bättre hälft.