Då var det dags att knåpa ihop inlägg nummer ett av KIS-bloggen här på Magazin24. 

Familjeliv, stressigt arbete samt att man är med och drar i väldigt många olika trådar inom vår innebandyverksamhet gör att det vanligtvis inte finns särskilt många minuter över till någonting i veckorna egentligen, men den här möjligheten att få vara med och blogga på Köpings bästa nyhetssajt vill man ju inte tacka nej till. Utlovar åtminstone ett inlägg i veckan plus att lagkamraten Jimmy Bladh förhoppningsvis kan tänka sig att knåpa ihop något läsvärt då och då.

Vi har lirat fyra matcher av årets stenhårda division 2-serie. Det känns som att det är tolv lag som är typ lika bra, så man åker till varje match och vet att man måste komma upp i hundra procent för att kunna vinna. Hittills har vi utan tvekan varit seriens mest ojämna lag:

  • Brakförlust borta mot Lillån, ett lag som definitivt inte kommer att vara med i toppen av serien om jag får gissa. Vi framstod som ett gäng gubbar som inte gjort ett träningspass sedan 2014 och matchen slutade 9-3 till ett ungt och hungrigt hemmalag.
  • Därefter lirade vi en clownmatch rent försvarsmässigt hemma mot Örebro FBC, torsk 10-11 i förlängning.
  • Klockren insats i nästan 50 minuter borta mot Sala, innan vi tyvärr tappade 6-2-ledning till 6-6.
  • Sen kom klubbens i särklass bästa match sedan vi startade upp verksamheten för drygt två år sen. Seger mot dittills obesegrade Skälby med 7-4, där försvarsspelet var fullkomligt magnifikt plus att Ilja i kassen var fenomenal!

Det är vår säsong hittills. Hade vi spelat på högre nivå hade nog spelbolagen haft stort huvudbry när de skulle försöka sätta odds inför våra matcher. Med all rätt, för uttrycket ”dag och natt” passar verkligen bra in för att jämföra våra insatser hittills.

Jag ska runda av, familjen börjar vakna till liv låter det som. Hoppas jag med gör det – känner mig riktigt hängig med eventuell feber nämligen. Avslutar med en glad segerbild från i lördags samt en snabb titt i den aktuella tabellen. Vi hörs!

/Alexander Jaska